Urban Arrow
















Urban Arrow

Ontdek het gemak én plezier van elektrisch fietsen met een Urban Arrow bakfiets! Met de elektrische trapondersteuning fiets je moeiteloos jouw uitgestippelde route, zélfs met een volle lading aan boord. Of het nu gaat om het vervoeren van kinderen, je huisdier, boodschappen of pakketjes, met een Urban Arrow doe je het zonder dat je jezelf in het zweet werkt. Daarnaast zijn deze stoere bakfietsen niet alleen praktisch, maar bieden ze ook een veilige en bovenal plezierige fietservaring!

Wil je dit zelf ervaren? 
Bekijk ons aanbod en maak jouw proefrit. Ben je na je proefrit direct verkocht? Gaaf! Met een beetje geluk fiets je direct naar huis met jouw nieuwe e-bakfiets. Ben je na aankoop toch niet tevreden? Dan is er gelukkig altijd onze 30 dagen omruilgarantie.


Urban Arrow Family
Urban Arrow Shorty
Urban Arrow Cargo
Urban Arrow Tender


Family

Uit voorraad leverbaar!

Klaar voor een onvergetelijk avontuur met de hele familie? Ontdek dé ultieme manier om samen van de buitenlucht te genieten met de elektrische bakfiets van Urban Arrow! Zet de kinderen veilig vast in de bak, neem wat lekkers mee voor onderweg en geniet van elke fietstocht. Regent het? Geen probleem met bijpassende accessoires zoals bijvoorbeeld de Regenhuif. Geniet van ontspannen tochten naar het bos en kies voor schilderachtige routes langs het strand. Met zijn lichte frame, elektrische trapondersteuning en soepel schakelsysteem biedt deze bakfiets jou een unieke rijervaring. Ontdek een nieuwe wereld van mobiliteit en comfort.

Shorty

Wat een bak! Met zijn compacte formaat en indrukwekkende wendbaarheid is de Urban Arrow Shorty een onmisbare bondgenoot voor elke rit. Met de compacte, maar toch ruime bak kun je alles meenemen wat je nodig hebt! Bovendien kun je met de verschillende accessoires de fiets eenvoudig aanpassen aan jouw behoeften. Klaar om te transformeren van een handige transportfiets naar een ultieme koeriersfiets in een handomdraai. Ontdek de veelzijdigheid van de Shorty en laat je verrassen door zijn impact.

Cargo

Ontdek de onbetwiste koploper in elektrische vrachtfietsen: de Urban Arrow Cargo. Of je nu een kleine ondernemer bent, een MKB-bedrijf of een grote internationale speler zoals Coolblue en DHL, de Cargo is de favoriete bezorgfiets beschikbaar in L of XL. Ontdek de ultieme elektrische bakfiets voor bedrijven. Snel en behendig voor leveringen, moeiteloos parkeren inbegrepen.

Tender

Maak kennis met de Urban Arrow Tender: de onverslaanbare krachtpatser onder de vrachtfietsen. Sterk, robuust en toch eenvoudig te besturen. Met een indrukwekkende capaciteit van maximaal 300 kg gewicht en tot 2500 liter volume, biedt hij ongekende mogelijkheden. Dankzij zijn drie wielen rijdt hij verrassend soepel, of je nu kiest voor de 1000 of 1500 versie. Wat je lading ook is, de Tender staat klaar om het moeiteloos aan te kunnen.